Calendar de evenimente

Anual Lunar Saptamanal Vezi astazi Cauta Sari la luna

Conferinta internationala NEDES 2014

De la Miercuri 12 Noiembrie 2014 -  09:00
Catre Vineri 14 Noiembrie 2014 - 17:00
de catre Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. Hits : 814

 Conferinta Internationala a Nediscriminarii si Egalitatii de Sanse - NEDES este organizata in parteneriat de Universitatea Crestina ”Dimitrie Cantemir” Bucuresti, Comisia pentru Drepturile Omului, Culte si Problemele Minoritatilor Nationale, Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii in cadrul proiectului de cercetare-dezvoltare ”Modalitati de promovare a principiilor nediscriminarii si egalitatii de sanse in societatea actuala”.


     Organizata pentru prima data in 2007, cu ocazia Anului European al Egalitatii de Sanse pentru toti si bucurandu-se de un real interes atat in randurile specialistilor in domeniul drepturilor omului, cat si printre elevi, studenti si masteranzi, NEDES s-a dezvoltat, ajungand la editia a VIII-a in anul 2014.


     Ca obiectiv principal, NEDES isi propune sa ofere specialistilor din domeniul drepturilor omului posibilitatea de a se intalni si, mai ales, de a schimba pareri despre modul in care principiul nediscriminarii si cel al egalitatii de sanse sunt respectate in societatea romaneasca si internationala.


     NEDES are caracter international si se adreseaza tuturor celor interesati din Romania, dar si din strainatate, dorind sa puna in valoare cercetarile interdisciplinare si multidisciplinare.

web site: www.nedes.ucdc.ro

Inapoi