Calendar de evenimente

Anual Lunar Saptamanal Vezi astazi Cauta Sari la luna

Conferinta internationala NEDES 2013

De la Miercuri 20 Noiembrie 2013 -  09:00
Catre Vineri 22 Noiembrie 2013 - 17:00
de catre Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. Hits : 906

Conferinta Internationala a Nediscriminarii si Egalitatii de Sanse - NEDES este organizata in parteneriat de Universitatea Crestina ”Dimitrie Cantemir” Bucuresti si Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii in cadrul proiectului de cercetare-dezvoltare ”Modalitati de promovare a principiilor nediscriminarii si egalitatii de sanse in societatea actuala”.

     Organizata pentru prima data in 2007, cu ocazia  Anului European al Egalitatii de Sanse pentru toti si bucurandu-se de un real interes atat in randurile specialistilor in domeniul drepturilor omului, cat si printre  elevi, studenti si masteranzi, NEDES s-a dezvoltat, ajungand la editia a VII-a in anul 2013. 

     Ca obiectiv principal, NEDES isi propune sa ofere specialistilor din domeniul drepturilor omului posibilitatea de a se intalni si, mai ales, de a schimba pareri despre modul in care principiul nediscriminarii si cel al egalitatii de sanse  sunt respectate in societatea romaneasca si internationala.

     NEDES are caracter international si se adreseaza tuturor celor interesati din Romania, dar si din strainatate, dorind sa puna in valoare cercetarile interdisciplinare si multidisciplinare.


http://nedes.ucdc.ro

Inapoi