Calendar de evenimente

Anual Lunar Saptamanal Vezi astazi Cauta Sari la luna

Atelierul International "CONGENIAL Connecting Generations"

De la Joi 18 Aprilie 2013 -  08:00
Catre Sambata 20 Aprilie 2013 - 17:00
de catre Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. Hits : 698

 

Atelierul International "CONGENIAL Connecting Generations"

In perioada 18-20 aprilie, 2013, Facultatea de Stiinte ale Educatiei din cadrul Universitatii Crestine "Dimitrie Cantemir" din Bucuresti a organizat Atelierul international "Connecting Generations"
din cadrul Proiectului european Grundtvig la care au participat 13 parteneri europeni din Italia( 4), Grecia( 2), Turcia (7).
Rezumat_GRU_Connecting_Generations_Proiect

 

Partenerii europeni au avut sansa participarii la Conferinta internationala ,,Educatia in viitor" organizata de FSE in perioada 19-20 aprilie.
mai mult ...

 

Conferinta a realizat o radiografie lucida a scolii actuale romanesti si europene, iar cele peste 45 de comunicari prezentate, atat in plen, cat si pe sectiuni au demonstrat preocuparile oamenilor scolii din Bucuresti, din tara, precum si din strainatate pentru adapatarea serviciilor educationale la exigentele educatiei contemporane.

In plenul conferintei au sustinut comunicari urmatoarele personalitati:
prof. univ. dr. Corina Adriana Dumitrescu, rectorul UCDC, prof. univ. dr. Jukka Kangaslahti, Universitatea Turku din Finlanda, dr. Renato Luti din Italia, prof. Dionysia Papadopoulou din Grecia, prof. Aycia Kamgarimci din Turcia.

Notabila a fost prezenta ministrului sanatatii, conf. univ. dr. Eugen Nicolaescu, iar punctul culminant al plenului a fost atins in prezenta ministrului de externe al Romaniei, domnul Titus Corlatean, care a vorbit despre ,,Educatia actuala in Romania in context international".
Conferinta internationala ,,Educatia in viitor" reprezinta un moment de referinta in evolutia Facultatii de Stiinte ale Educatiei , o invitatie la regandirea educatiei, atat in Romania, cat si pe plan european.

Inapoi